Rietstack

Rietstack is een Nederlands bedrijf, met een specifieke productie van machines voor de grafische industrie. Dit is hoofdzakelijk voor de uitleggen en eventueel stansen van vellen, stapelen, tellen, kartoninvoer, dozen, lijmen, padmaker voor hotmelt lijmen, stansen en stapelen van in-mould labels voor injectie met een uitlegtafels. Bijna alle uitlegtafels en stapelmodules die worden geproduceerd kunnen in de drukmachine worden geïntegreerd als toevoeging zonder enige vermindering van productiesnelheid. Er wordt gebouwd in samen werking met bijna alle OEM’s

De High Pile stacker is ontworpen op hoge stapels te maken achter een drukmachine zodat er geen vertraging van het productieproces is. De IRS is als offline-machine gebouwd voor het stansen en uitleggen en stapelen van de de bovengenoemde producten.

De laatste aanwinst van Rietstack is de CRS. Deze machine is speciaal ontworpen en gebouwd om shrink sleeves te produceren. Deze hoge snelheid machine is een aanvulling op u shrink sleeve productie. Is snel instelbaar en door de verbetering van de servomotoren.

Hierdoor kan met simpele instellingen veel diverse shrink sleeves worden geproduceerd zonder dat de magneetcilinder dan wel de snijcilinder moet worden vervangen. Deze machine maakt het mogelijk om in de shrink sleeve een in register perforatie te laten maken. Ook is het mogelijk om oscillerend op te wikkel met het aanbrengen van 1 of 2 perforaties.

Deze machines zijn robuust in constructie en bevatten toch de meest up-to-date elektronica en pneumatische technologie om cyclustijden tot een minimum te beperken en betrouwbaarheid te garanderen. Onze levertijden zijn erg goed, hoewel we bereid zijn om “specials” te bouwen en deze zullen iets langer duren om te produceren. Als u denkt dat u een plaats in uw productie omgeving heeft voor een van onze machines, neem dan contact op voor meer informatie.

Heeft u vragen of interesse?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op!