Etimac

Etimac, een fabrikant van flexo-grafische, boekdruk-, offset-, rotatie- en semi-rotatie drukmachines en stansen van rol etiketten en verpakkingen.

Innovatie, kwaliteit, service en veelzijdigheid zijn de belangrijkste factoren waardoor ETIMAC de marktleider is geworden in het ontwerp en de productie van speciale machines voor het drukken van etiketten en stansen. ETIMAC heeft jarenlange ervaring op het gebied van drukken en heeft een breed scala aan machines ontwikkeld om haar klanten de meest geschikte oplossingen te bieden, met machines die geschikt zijn voor de productie van etiketten en flexibele verpakkingen voor de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie, cosmetica, wijnen, dranken, enz. Of het nu gaat om de reguliere productie of andere niche- en maatwerktoepassingen, Etimac is in staat om de juiste apparatuur te leveren, gebaseerd op de behoeften van elke individuele klant met een ongeëvenaarde kwaliteit/ prijsverhouding. Via deze site kunt u ons assortiment van producten en diensten leren kennen en door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail kunnen wij u helpen bij het vinden van oplossingen om uw bedrijf uit te breiden. Onze deskundige technische staf is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de apparatuur die het beste bij u past.

Wie zijn we?

De Etimac werd in 1987 opgericht, op initiatief van zijn, oprichter Federico Risolo, in deze bijzonder dynamische sector. Was gespecialiseerd in de metaalbewerkingssector van de industriële wijk Melfi. Met de directe aanwezigheid van de Italiaanse industriële auto gigant FIAT. De geleidelijke en progressieve groei van het bedrijf heeft ertoe geleid dat het een leidende positie in de drukmachine sector heeft veroverd. Dankzij de jarenlange ervaring en de diepgaande kennis van de markten, is de aandacht voor de behoeften van de klant en de voortdurende actualisering van de druk technologieën. De ETIMAC stafleden hebben jarenlange persoonlijke ervaring, zowel in de fabricage van rol naar rol drukmachines als in het bedrukken van etiketten en verpakkingen, met uitgebreide kennis van de bredere typo- flexo- en offset grafische kunst in het algemeen.

Hoofdkwartier

In een paar jaar tijd is ETIMAC synoniem geworden voor kwaliteit. In feite heeft het bedrijf moderne apparatuur voor alle grote en complete productie van high-tech druk machines en accessoires voor etiketten drukkers. Onze ontwerpafdeling maakt gebruik van geavanceerde cad-camera’s die producten van hoge kwaliteit volgen en kunnen garanderen.

Etiprint

De NIEUWE ETIPRINT HD is ons laatste model “top of the range” drukmachines. Dankzij de inzet van onze ingenieurs in ons bedrijf, met vele jaren…

Heeft u vragen of interesse?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op!