INOMETA®

Ultramoderne productieruimte gevestigd te Herford

Het succesverhaal van INOMETA®, een lid van de AVANCO Groep, begon in 1981 met een modulair systeem dat een uitgebreid productgamma van aluminium web geleidenrollen en technische buizen creëerde.

Vandaag bieden wij op maat gemaakte componenten en systemen aan technologieleiders. Wij zijn experts in lichtgewicht componenten van vezelcomposieten en functionele oppervlakken van een breed scala aan materialen. Onze producten en technologieën stellen onze klanten in staat efficiënter te produceren.

Onze productie- en administratiefaciliteit in Herford bedraagt ongeveer 19.000 vierkante meter. Wij beschikken over de modernste productietechnologieën en kunnen de hele waardeketen in kaart brengen, van aluminium of vezelcomposiet buizen tot hoogwaardige rollen. Wij beschikken over een volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn voor onze aluminium buizen, staven en profielen. Wij waarborgen de kwaliteit van onze producten met permanente proces- en kwaliteitsbewaking via een gecertificeerd ISO-kwaliteitssysteem. Onze distributie wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van partners en agenten.

Inoshaft®

INOshaft® CFRP assen

CFRP-drukcilinders en -assen die geschikt zijn voor machines van alle fabrikanten en van alle types.

Inobridge®

Heeft u vragen of interesse?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op!