Over ons

Graphic Help 4 U is een jong en dynamisch bedrijf. Na de opstart op 1 september 2013 heeft het bedrijf een vliegende start gemaakt. Na ruim 6 jaar bij AV Flexologeic en 16 jaar bij Nilpeter te hebben gewerkt is de stap naar een eigen bedrijf een
logische stap geweest. Sandon Global heeft mij als leverancier gesteund en is meegegaan in de nieuwe opzet van Graphic Help 4 U. Nadien heb ik langzaam uitgebouwd naar de huidige leveranciers met een portfolio die staat als een huis.

Ook nu zijn er veranderingen niet van de lucht.

De overname van FIT Fellinger per 1 mei 2019 is een feit die zorgt voor een continuering van de service en reparaties van deze machines. Er is een zeer strakke samenwerking met MJ Mechanisatie en SBT-besturingstechniek. Met ons drie bedrijven zijn wij in staat om de diverse vraagstukken wat betreft service en onderhoud en vooral ondersteuning te waarborgen.

Diverse samenwerkingen met de diverse bedrijven is een vraag vanuit de markt dan wel vanuit een leverancier. Hierdoor is het mogelijk dat u ons kan meemaken in een compleet andere hoedanigheid.