SDI

SDI Systems Division, Inc. is een wereldwijde, single-source leverancier van alles van kleef rollen en roterende borstel- / vacuümcontactreinigingsapparatuur, cleanroom producten en stofverwijderingssystemen tot laminaatproducten en reliëf mylar.

Al meer dan een kwart eeuw heeft SDI internationaal een reputatie opgebouwd voor producten van topkwaliteit, een zeer respectabel en actief distributienetwerk en een onovertroffen klantenservice.

SDI heeft belangrijke veranderingen aangebracht in de wereld van reiniging en blijft revolutionaire nieuwe producten leveren, zoals de contact rollen van de reinigingsmachine, siliconenvrije kleef rolreinigingssystemen en niet-elektrische roterende borstel / vacuümoplossingen.

We nodigen u uit om te genieten van de unieke ervaring van het werken met SDI: uitzonderlijke kwaliteit, grondige distributie en eersteklas service.

Dubbele Reiniger

WCN5 biedt een ongeëvenaard systeem voor continue contactreiniging. Reinigt tot een deeltjesgrootte van minder dan een micron, wat het hoogst efficiënte droge reinigingsproces maakt…

Enkelzijdige Reiniger

De enkelzijdige kleef rol contact reiniger biedt een ongeëvenaard systeem voor continue contactreiniging. Speciaal samengestelde polymeerrollen tillen en transporteren…

Heeft u vragen of interesse?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op!