MJ Mechanisatie

De Samenwerking met MJ Mechanistaie is al sinds de opstart van Graphic Help 4 U een vast gegeven. Deze samenwerking bestaat uit het maken van de diverse producten zoals de Alpha Wikkeltafel en de rol kantelaar.

De vernieuwde Alpha Wikkeltafel is een Wikkeltafel die in iedere productie kan worden geplaatst. Dit is voor iedereen een toegankelijke Wikkeltafel met veel werkruimte. Met behulp van de diverse opties uitbreid baar tot een Wikkeltafel die bijna alles kan, zoals verplaatsen van Labels, missinglabel, tellen van labels en meters. Diverse video’s zijn op Youtube te vinden. Het touch screen is eenvoudig en diverse talen te verkrijgen. Ook het overzetten van labels is een optie die uw productie kan redden. Vraag naar de mogelijkheden.

De rol kantelaar is een must in ieder zijn productie die rollen plat op de pallet binnen krijgen. In de huidige Arbowet staat dat de rollen, boven 20 KG, niet handmatig mogen worden getild.  Deze til hulp is dan ook een must.

Verder is een goede samenwerking voor reparatie, aanpassingen, ombouw, verhuizen en verbeteringen van machines die door sommige klanten al zijn gevraagd. De mechanisch ombouw van FIT/LeoMat machines wordt in samenwerking met MJ Mechanisatie uitgevoerd. Elektronisch wordt door SBT uitgevoerd, in nauwe samenwerking met MJ Mechanisatie en Graphic Help 4 U.

Wikkeltafel

Verplaatser

Missing label

Heeft u vragen of interesse?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op!