iPro HD drukken bij hoge snelheden

In een wereld waar de kosten naar beneden moeten, worden de kwaliteit en de snelheid van flexo drukken een steeds hogere eis. Met snelheden van meer dan 600meter/minuut is het van cruciaal belang om alle componenten van de pers in gelijke tred te houden. Om een volledige fullcolour te drukken, die vergelijkbaar is met een fullcolour van de diepdruk machine!!!

Met een gepaste TROTS bij kunnen we bij Sandon stellen dat we het voortouw hebben genomen wat betreft de ontwikkeling van een nieuwe graveer stijl die deze applicatie eisen ten volle kan benutten voor de huidige druktechnieker. Hiermee lanceert Sandon de unieke IPRO rasterwals.

  • IPRO
    Heeft een uniek ontwerp zodat een betere afgifte van inkt ontstaat en de vermindering van inkt opbrengst bij hogere snelheden wegneemt
  • IPRO
    Lineatuur start bij 340 l/cm en loopt op tot 470 l/cm in de Flexibele Verpakkingen en 600 l/cm in UV Smalle Baan. Deze specificaties in samenwerking met de correcte repro zijn onlosmakelijk verbonden in vergelijking met standaard diepdruk, tegen veel lagere kosten!
  • IPRO
    Verzorgd ook een veel krachtigere kleur bij proces kleuren zodat het drukwerk van het materiaal “knalt”.

Natuurlijk zijn bij gebruik van deze fijne rasterwalsen enige zaken die men in acht dient te nemen om uitbreken en slijtage tot het minimum te beperken’. Dit zal verminderen met de juiste behandeling en reiniging van de wals. Verder dient men op IPRO een hoge kwaliteit rakelmes te gebruiken om zodoende en langere levensduur van de wals te krijgen, deze kan langer zijn dan een conventionele proces rasterwals.

Veel hoog kwaliteitsdrukkers zien hier de voordelen van IPRO.

Heeft u vragen of interesse?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op!